PolenRep - Nya och begagnade delar till bilar, bussar, lastbilar, båtar och motorcyklar från Polen
Nya och begagnade delar från Polen. Reservdelar till bil, buss, lastbil, båt och motorcykel. Läs mer ...
polenrep, karosseri, plåtslageri, måleri, polen, mekaniskt, syn, sadelmakeri, styling, krom, bilimport, läder, bil, mc, lastbil, båt
15583
page-template-default,page,page-id-15583,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

DELAR

Nya och begagnade delar till ett rimligt pris

 

Reservdelar för bilar

 

PolenRep kan erbjuda alla typer av delar (både nya och begagnade) för din bil. Detta omfattar alla mekaniska, elektriska och karosserisdelar.

 

När det gäller nya delar priser ligger ofta nära den danska, men det kostar ingenting att kolla hur mycket de kostar här, och det kan vara värt att spendera några minuter och spara några hundra kronor.

 

Når det gælder brugte dele kan du spare op til 70%. Dele til din bil der er normalt meget billigere i Polen:

– Begagnade motor,
– Begagnade växellåda,
– Renoverat turbo,
– Begagnade drivaxel och en halv axel,
– Ny eller begagnad differantial,
– Ny eller begagnad kuggstången och rattstången,
– Elektrisk utrustning,
– Begagnade säten, sidor av dörren och övriga inredningen.

 

Kontakta oss och få ett pris för den del du söker!

 

Dessutom kan vi också hjälpa dig att få dessa delar bytas ut om du är villig att komma till Polen.

 

Reservdelar till bussar och lastbilar

 

Ju större fordon än mer du kan spara! PolenRep kan hjälpa dig leverera alla typer av delar (mekaniska, elektriska och karosserisdelar) att ladda bilar och bussar. I fråga om dessa fordon, både nya och begagnade delar mycket billigare i Polen så det är verkligen värt din tid kontakta oss, och se vad du kan få de delar du saknar i Polen.

 

Tveka inte att fråga oss om alla de delar du behöver. Detta inkluderar element för omvandling (t.ex. plattformar för lastning bilar) eller uppgraderingar (t.ex. hissar till last bilar).

 

Reservdelar till MC

 

Om du står inför och kommer att behöva byta några delar på din motorcykel, kan det vara värt att kontakta PolenRep och se om du kan spara några pengar. Det kan vara särskilt intressant om du har en motorcykel från gamla östblocket (t.ex. en Dnepr eller Ural).

 

Kontakta oss för ett pris!

 

Reservdelar för både

 

Om du saknar båt delar, så har du kommit till rätt ställe. Vi är inte bara möjlighet att skapa alla inredningsdetaljer för din på båten, men vi kan även leverera alla de mekaniska delarna. Vi är särskilt lämpliga i MerCrusier mekaniska delar. Kolla våra priser där man ofta kan spara upp till 50%.

 

Tveka inte att kontakta oss – du kan ringa eller skriva till oss HÄR.