PolenRep - Karosseri arbete i Polen (totalrenovering, billackering, lastbil / buss lackering, motorcykel lackering, plåtarbete, rostskydds)
Karosseri arbete på bilar, lastbilar, bussar och motorcyklar. Total renovering, plåtslageri, ommålning, blästring, rost och krom, osv. Hög kvalitet, låga priser.
polenrep, karosseri, plåtslageri, lackering, Polen, syn, krom,, bil, motorcykel, lastbil, båt, totalrenovering, renovering, reparation, svetsning, lack, skadebegränsning, auto färg, billackering
15577
page-template-default,page,page-id-15577,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

KAROSSERI

Karosseri arbete i Polen

 

Karosseriet kan vara mycket omfattande, beroende på fordonets ålder och skick. Nyare bilar som har blivit lite tråkiga att titta på kan uppdateras med en fulla lackering av 2-3 veckor, men äldre bilar kan ta 3 månader eller längre om de behöver renoveras från grunden.

 

Vi har beskrivit de olika arbetsområden som har med karosseriet att göra och du kan se ett antal bilder. Det är mest om bilar, men vi utför även arbeten på lastbilar/bussar och motorcyklar.

 

Den största besparingen i att ha gjort arbetet i Polen är den totalrenovering, just för att många arbetstimmar måste läggas på sådana projekt både på karosseriet, det mekaniska och elektriska såväl som interiören.

 

En omlackering kan rekommenderas när bilen börjar se trist på grund av rost och bucklor, men också om du vill ge bilen en modernare färg, vilket gör det lättare att sälja. Det kan också bara finnas några få enskilda platser på bilen som kan målas på grund av repor, bucklor eller rost.

 

En bra under- och hålbehandling utförd enligt metoder och med produkter kända från Skandinavien gör att bilen klarar det skandinaviska vinterklimatet.

 

Allt arbete tar hänsyn till de svenska visionkraven, och du som kund kan anta att det utförda arbetet kommer att godkännas av visionen.

 

Tveka inte att kontakta oss – du kan ringa eller skriva till oss HÄR.