PolenRep - Billackering i Polen / Autolackering i polska verkstäder / Bilmålning i Stettin
Full lackering av bilar / delvis omlackering av bilar. Bilen separeras därefter ges en grundlig behandling, flera lager av färg och korrosionsskydd. Hög kvalitet, låga priser.
polenrep, karosseri, plåtslageri, lackering, polen, mekaniskt, syn, sadelmakeri, styling, krom, bilimport, läder, bil, mc, lastbil, båt
15615
page-template-default,page,page-id-15615,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

BILLACKERING

Billackering i Polen / Autolackering i Polen

 

En omlackering kan rekommenderas när bilen börjar se trött på grund av rost och bucklor, men också om du vill ge bilen en mer modern färg eller speciell färg, och blir därmed lättare att sälja.

 

Vi arbetar endast med lackeringsverkstäder som kan erbjuda den bästa kvaliteten, dvs. god bearbetning och sedan 3-5 lager färg. Bilarna är målade och torkas i professionella lackeringsbås.

 

Fördelen med omlackering sin egen bil istället för att köpa en annan begagnad bil är att du vet vad du har, och du vet vad som har gjorts.

 

Billackering pris / Autolackering pris

 

Priset för en ommålning av en vanlig medelstor personbil börjar vid 9.000 PLN inkl. moms. (Om 18.800 kronor valutakurs från augusti 2013)

 

Vi kan utföra en bra beskrivning och bilder utvärdera vad projektet kommer att kosta, men vi rekommenderar alltid att bilen noggrant kommer att granskas efter ankomsten till Polen. På detta sätt kan vi tidigt upptäcka den första utvärdering innehavaren, eller om en sådan bör ändras flera plåtdetaljer än först trodde. Speciellt fordonets golv och delar bärande kan vara mer ingår än du förväntar dig, men genom att undersöka hissen kommer karosseri botten och de stödjande delarna kommer att kontrolleras genom korrosion.

 

Om bilen är mycket rostig, och göra mycket arbete plåt, till totalpriset få bilen omlackerad vara högre, men omvänt besparingarna blir ännu större när det gäller att få jobbet gjort i Skandinavien.

 

Billackering metod / Autolackering metod

 

För att få det bästa slutresultatet måste göras noggranna förberedelser, och det beror på bilen vad man ska göra.

 

Det första steget är att “separera” bilen. Ta bort och byta ut en stor del av arbetet, men det är en förutsättning för ett gott slutresultat.

 

Efter avlägsnande bort ytrost, och det kan vara nödvändigt plåtslageri.

 

När all rost och nya plåtdelar svetsas på bilen och den borttagna delarna plattan filler.

 

Efter att ha uppnått en jämn yta målad med primer och sedan målade med 3-5 skikt i den överenskomna färgen. Det slutar med dubbelt klarlack. Målning sker i pittoreska bås där färgen kommer också att ha tid att torka.

 

När bilen färdigt lackat och monteras den kommer att poleras upp.

 

En omlackering för detta recept tar 1,5-3 veckor, beroende på hur upptagna vi är och hur mycket plåt arbete att göra.

 

Delar lackering

 

Delar lackering kommer att ske om börjar rosta, eller om bilen ‘ve got repor eller skador. Bortom rent kosmetiska, är det viktigt att stoppa utvecklingen av rost innan det blir utom kontroll.

 

Det gör också de flesta bilar får sidospeglar och stötfångare liksom varje. lister och dörrhandtag färgas i samma färg som karossen. Den är ett arbete som normalt skulle göras i 3 dagar.

 

Förfarandet för delar målning är samma som den fulla målningen, men genom partiell Refinish kommer bara måla elementet där skadan uppstod.

 

Tveka inte att kontakta oss – du kan ringa eller skriva till oss HÄR.