PolenRep - Bilmekaniker i Polen / Bilreparationer i Polen / Mekaniska reparationer i Polen
Mekaniska arbeten utförs på bilar, bussar, lastbilar och motorcyklar också renovera motorn, växellådan och turbo.
polenrep, Polen, mekaniskt, syn, bil, motorcykel, lastbil, båt, service check, service kontroll, motor, växellåda, reparation, dator diagnos
15578
page-template-default,page,page-id-15578,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

MEKANISK

Mekaniska reparationer i Polen / Bilmekaniker i Polen

 

Mekaniska reparationer och utbyten kan göras hos en auktoriserad verkstad eller vid någon av de oberoende verkstäder som vår verkstad. På de fristående verkstäder är alltid billigare än vid godkända. På vår verkstad, är kvaliteten alltid i ordning och vi har all nödvändig utrustning, inklusive till dator diagnos. Reparation kommer att göras så att bilen kan godkännas i en skandinavisk bilprovning.

 

I de arbetsintensiva mekaniska reparationer, det finns många pengar att spara i Polen. Detta kan vara renovering eller byte av motorväxellåda eller turbo, stor servicen genom att byta kamrem eller en större lek med bromsar, fjädring och styrning.

 

Det finns även utfört mekaniska arbeten på lastbilar/buss och motorcyklar.

Verkstad använder erkända delar, dvs. originalet eller en god kvalitet på original. Det är en stor fördel att veta i förväg vilka väsentliga delar bytas ut. Detta gör det möjligt att förbeställa delarna och därmed undvika väntar.

 

Den timlön på mekaniskt arbete utförs i vår verkstad är 60 PLN + moms (ca 135 SEK till valutakursen från juli 2013).

 

Tveka inte att kontakta oss – du kan ringa eller skriva till oss HÄR.