PolenRep - Re-klädsel av möbler i Polen
Klädsel av möbler alla typer av material som finns. Renovering av trädetaljer som, kuddar och fjädrar. Vi har vanlig transporter från Danmark.
polenrep, Polen, sadelmakeri, styling, läder, bil, motorcykel, lastbil, båt, verkstad, klädsel, trim, kabin, läder interiör, interiör, klädsel, re-klädsel
15731
page-template-default,page,page-id-15731,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

MÖBLER

PolenRep – Re-klädsel av möbler i Polen

 

Vi kan nu erbjuda att renovera de flesta typer av möbler. Vi har etablerat ett gott samarbete med en verkstad, som under mer än 15 år har arbetat med att renovera möbler.

 

Verkstaden färdigheter för att återställa de strukturer i trä och metall samt klädsel och klä möbler med alla typer av tyg och läder.

 

Alla de klassiska teknikerna behärskas till fullo, och kan göras individuella lösningar med speciella sömmar och mönster.

 

Du kan även göra presentationer, eller så kan du låta erfarna proffs komma med sina lösningar.

 

Du kan välja att få de nya material som ska användas, eller så kan du be oss att ge dem.

 

Transporten av möbler mellan Danmark och Stettin vi hjälper dig att ordna, kör vi ofta både Jylland och Själland.