PolenRep - bilverkstäder i Polen (Szczecin). Endast 1 timme från Ystad-Swinoujscie!
Auto repair i Polen och reparation av motorcyklar, bussar och lastbilar i Polen (Szczecin). Vi garanterar hög kvalitet och service. Målning, förkromning, läder, elektriskt, folie inslagning ...
polenrep, om polenrep, whois polenrep
16179
page-template-default,page,page-id-16179,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Om oss

Om oss

Namnet PolenRep har valts för att berätta att vi har specialiserat oss på att erbjuda olika typer av reparationer i Polen.

 

Personerna bakom PolenRep har under elva år varit ansvarig för reparationer av fordon för skandinaviska kunder. Under den tiden har vi arbetat med olika workshops, varav den bästa är fortfarande våra partners.

 

Vårt mål

 

Det har från början varit vårt mål att se till att de besparingar som kan laddas ner i Polen betyder inte att kvaliteten blir lidande – tvärtom. Den lägre timlön innebär att typiskt vara flera timmar i varje projekt, och det märks i slutresultatet.

Vi har fått stor insikt i hur vi hjälper de polska workshops för att leva upp till de skandinaviska kundernas krav på grund av kulturella skillnader ofta avviker från polackerna. Genom att lämna PolenRep hantera ditt projekt, nå dig sinnesfrid när det gäller kvalitet och tidsplanering, oavsett vilka typer av arbetsuppgifter du vill få löst. Från du accepterar vårt erbjudande till den färdiga produkten levereras, kommer du hållas uppdaterad om hur arbetet fortskrider, inbegripet genom att vi ska skicka digitala bilder.

 

Kontakt PolenRep

 

Om du har frågor eller vill få gjort en del arbete är du välkommen att kontakta oss på något av följande sätt.

 

PolenRep kundtjänst är öppen för telefonförfrågningar på följande nummer:
Telefon: +48 91 350 77 95
(måndag-fredag kl. 9-17)

 

Vi kan också kontaktas via e-mail: kontakt@polenrep.dk.

 

Vår adress:
PolenRep bilverkstad
Jana Henryka Dabrowskiego 28
70-100 Stettin
Polen