PolenRep - bilreparationer i Polen (Szczecin) och reparation av motorcyklar, bussar och lastbilar
Verkstäder i Polen - bilreparation i Polen och reparation av motorcyklar, lastbilar eller bussar i Polen (måleri, mekanisk, läder, krom, el, folie omslag, delar). Vi garanterar hög kvalitet och service!
16181
page-template-default,page,page-id-16181,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Användbar info

Användbar info

Här hittar du användbar information om det praktiska i samband med att få reparationer utförda i Polen, en detaljerad beskrivning av processen från början till slut, information om andra besparingsmöjligheter, och information om Polen och staden Stettin.

1. Begär 
2. Erbjudanden
3. Transport
4. Säkerhet & Försäkring
5. Betalning
6. Garanti
7. Om verkstäderna
8. Reservdelar
9. Processen – från början till slut
10. Andra besparingar
11. Links
12. Kontakt PolenRep

1. Begär

En utredning bör vara så exakt som möjligt, helst i punktform av huvudområden (t.ex. om det är karosseriens arbete, mekaniska, elektriska, inredning, etc).

I många fall, digitala bilder lämpa sig väl för att visa omfattningen av arbete som ska utföras är och vilka delar som är möjliga måste ändras.

Vårt svar på din fråga kommer senare än 5 dagar efter att vi mottagit din förfrågan. Om du inte har fått vårt svar – så snälla och kontakta oss så att vi inte kan ha mottagit din e-postadress.

Till överst på sidan

2. Erbjudanden

När vi får en förfrågan kommer vi att undersöka verkstäderna är lämpliga för arbetet, och vi kan då förbereda ett erbjudande med ett prisförslag.

Erbjudandet är gratis och utan förpliktelser och kommer att skickas via e-post, vanligtvis inom 5 arbetsdagar. Det kan ta längre tid om vi måste först undersöka en massa detaljer, så vi kommer ibland skicka ett preliminärt avtal innan vi fortsätter att utforska resten av detaljerna. För att undvika onödig väntan bör du skriva din förfrågan så detaljerad som möjligt och vill bifoga bilder.

Erbjudandet omfattar graden möjliga pris på reparationer och köp av delar, och dessutom kommer de att indikera en kostnad möjligen transportera.

Priserna i erbjuda kommer att skrivas i polska zloty och gäller generellt för tre månader.

För operatörerna i Danmark, Norge och Sverige får utfärdas faktura utan moms.

Om du väljer att acceptera vårt erbjudande måste schemalagda transporter, och vi kommer att undersöka hur arbetet kan planeras.

Till överst på sidan

3. Transport

Vi erbjuder hjälp med transport av fordon och material till och från Polen. Har du en bil som du vill ska repareras i Polen finns det olika lösningar för att få fordonet transporteras till Polen och tillbaka. Om fordonet är registrerat och kan köra, är den bästa och billigaste lösningen för att du eller någon av våra förare kör bilen. Vi har också upprepade gånger sätta kunderna i kontakt med varandra så att de kan hjälpa varandra med transport tillbaka eller framåt.

Om du väljer att köra bilen till Polen kommer vi att hjälpa dig med de praktiska saker under din vistelse och eventuellt returnera transporter (med en annan kund, eller med buss eller flygplan). För korta besök i verkstaden kan du hålla en liten semester och titta på några av stadens möjligheter. Om du väljer att plocka upp bilen efter reparationen vill vi försöka hjälpa till med transport till Polen.

Om bilen körs av en chaufför, måste du se till att bilen är i säkerhet och drift gott skick. Vi kommer att försöka få det att passa med en returtransport i samma område.

Om bilen transporteras på trailer / gör vi behöver känna till fordonets vikt och dimensioner, inklusive möjlig. hjulbas om det är en större bil, t.ex. amerikansk.

Om du har några delar som skall målas eller klädda, lönar det sig att låta oss plocka upp dem och föra dem tillbaka till arbete i Polen. Vi transporterar regelbundet de danska städerna Köpenhamn, Gedser, Kolding, Viborg, Herning och Struer, samt till Norge och Sverige, kan du fråga om när vi nästa transport.

Priserna på transporter beror på:

  • Var är pick-up plats?
  • Vilken typ av fordon (eller material) måste transporteras?
  • Kan det samordnas med returtransport?
  • Göra transporter inklusive färja / bro?

Prisexempel, standard personbil (uppgifter från augusti 2008):

  • Plocka upp föraren i Århus: DKK 800
  • Plocka upp släpvagn / bärare i Århus: DKK 2.400
  • Plocka upp föraren i Köpenhamn: DKK 1.200
  • Plocka upp släpvagn / bärare i Köpenhamn: DKK 2.200

Priserna gäller samordnas med returtransport av en annan bil, och föraren kör bilen måste vara helt tankas.

Till överst på sidan

4. Säkerhet & Försäkring

Om bilen körs av våra förare till bilen för att ha obligatorisk försäkring och gröna certifikat skall utfärdas till föraren.

Är bilen heltäckande försäkring, denna försäkring under körning, transport på en trailer och parkering.

Om fordonet inte är registrerat, kan du köpa en “Stillestånd Försäkring egendom” som täcker bilen under transport på en trailer och parkering.

Under sitt vistelse i Stettin, bilen för det mesta vara i en övervakad och säker område.

Till överst på sidan

5. Betalning

Innan starten av ett projekt måste förskottsbetalning av ett överenskommet belopp. Detta belopp kommer att täcka kostnaderna för transport, upphandling av delar och en del av verkstaden arbetsrätt.

Varje workshop måste ha full betalning innan de lämnar verkstaden, och bosatte sig i polska zloty.

Betalningar kan göras i kontanter eller överlåtas till vår polska konto.

Skulle du vilja betala kontant i Polen bör du vara medveten om att det ofta finns begränsningar för hur mycket du kan ta ut dina betal-eller kreditkort.

Om du väljer att överföra till vårt polska bankkonto, se till att bankens transaktionsavgift är inkluderad i det överförda beloppet. Kom ihåg att det normalt tar fyra dagar via banköverföring mellan svenska och polska konto.

Hela beloppet måste alltid betalas innan fordonet lämnar Polen, och i fråga om stora projekt, såsom total renovering, kan det vara nödvändigt med delbetalning efter halva tiden.

För operatörerna i Danmark, Norge och Sverige får utfärdas faktura utan moms. De bör informeras firmanamn, adress och momsregistreringsnummer. Det måste också tecknat ett export formulär, dokumentera bilen har införts i Polen, har reparerats och åter avrättades.

Till överst på sidan

6. Garanti

Efter reparation du kommer att få en faktura. Detta lagförslag är ett bevis, om du någonsin behöver för att klaga på felaktiga reparationer eller delar som är trasiga. Enligt polsk lag föreskriver ett års garanti på reparationer som gjorts i Polen.

Reparationer osv. utföras på de verkstäder som vi har en hög kvalitet eftersom de är vana att leverera till våra kunder från Skandinavien. Dock kommer det alltid att finnas fel, men vi garanterar att eventuella brister ska åtgärdas utan kostnad.

Till överst på sidan

7. Om verkstäderna

Vi arbetar med en rad olika verkstäder inom olika specialiteter. De flesta av de workshops vi har arbetat med i flera år, så vi vet deras kvalitet och arbetsmoral.

Vårt godkännande av enskilda verkstäder som bygger på en utvärdering av de uppgifter som utförs inspektioner av anläggningarna och intervju med verkstadschef, inklusive information om leveranstider, arbetsprocesser och applikationer produkt. Dessutom samlar vi in ​​information om ekonomiska villkor, såsom verkstaden har en större utestående med offentliga myndigheter.

Till överst på sidan

8. Reservedelar

Våra verkstäder tillämpar delar av bästa kvalitet. Det kommer alltid att beaktas vad som finns i varje situation motsvarar bäst, och som kund har du möjlighet att välja vilken kvalitet eller märke du vill ha. Du kan också välja att ta med delar.

Priset på reservdelar i Polen är ofta lägre än i Skandinavien!

För gamla eller speciella bilar kan vara svårt och tidskrävande att hitta en ersättare, och det är därför fördelaktigt för dig att anskaffa eller hjälpa till att hitta de nödvändiga reservdelar. Det är irriterande att behöva sätta arbetet att avstanna på grund av brist på reservdelar.

Reservdelar kan naturligtvis lagras och levereras med bilen efter reparationen.

När delar skickas från Polen till utlandet eller från utlandet till Polen, måste kunden vara medveten om att detta är ansvarig för att betala merkostnader sådana. tullar eller andra avgifter.

Begagnade delar kommer utan garanti.

Till överst på sidan

9. Processen – från början till slut

Om du vill acceptera vårt erbjudande, kommer vi att förbereda ett avtal – “Avtal om spridning”, och man är överens om hur mycket som ska betalas för att täcka eventuella. transport, reservdelar, och för den första delen av arbetet.

Kontrakt och en undertecknad fullmakt när bilen är anförtrotts i vår vård, och du måste också ge fordonets registreringsbevis (eller kopiera). Fullmakten dokument som vi har rätt att använda ditt fordon under en viss period och, tillsammans med registreringsbeviset är nödvändigt för oss om vi skulle styras av polisen.

Om du väljer att köra bilen till Polen, träffas vi på en central plats, om det behövs Hotellet (om du bor). Om bilen plockas upp av föraren eller transportörer auto överlåtbara papper till föraren. Om bilen körs, alltid ta den gröna försäkringsbevis, och om bilen är heltäckande försäkring måste dessutom räckte Red försäkringsbevis.

När bilen anländer till polska workshopen kommer att granskas, och du har möjlighet att träffa verkstaden ansvarig (om du ens kommer med). Under granskningen, mekaniker, i vissa fall, upptäcka defekter som inte ingick i den ursprungliga listan. Du kommer att informeras så att du kan avgöra om det bör göras eller inte innan du fortsätter.

När arbetet har startat det fortfarande kommer att upptäckas fel bör åtgärdas, men du kommer alltid att bli informerade om alla väsentliga förändringar omedelbart (med fotodokumentation), så du kan avgöra om reparationer som ska göras eller inte. I detta sammanhang är det viktigt att vi snabbt kan komma i kontakt med dig som inte arbetar kvar mer än nödvändigt.

När det gäller större projekt kommer vi under kursen hålla dig underrättad om hur arbetet fortskrider. Vid arbete på bilens kaross, kommer vi skicka bilder via e-post så att du kan hänga med i arbetet.

När bilen är klar och resterande belopp betalas det kommer att plockas upp av en av våra medarbetare, och ni är välkomna naturligtvis att ta ut verkstaden. Om man är överens om att vi kommer att leverera bilen på din adress bil kommer att levereras enligt överenskommelse.

Du kommer att få en bill, vilket är ett bevis skall du behöver för att göra anspråk.

Till överst på sidan

10.Andra besparingar

Om du kommer till Stettin, om det behövs. med familj eller vänner, kan vi hjälpa dig med de olika alternativen i staden:

  • Tandläkare Besök på en av stadensbästa klinikerna,
  • Bokning av hotell och möjligt. bord på restaurang och danslokal

Till överst på sidan

11. Links

Transport till Stettin:

Till överst på sidan

12. Kontakt PolenRep

Om du har frågor eller vill få gjort en del arbete är du välkommen att kontakta oss på något av följande sätt:

PolenRep kundtjänst är öppen för telefonförfrågningar på följande nummer:
Telefon: +48 91 350 77 95
(måndag-fredag kl. 9-17)

Vi kan också kontaktas via e-mail: kontakt@polenrep.dk.

Vår adress:
PolenRep bilverkstad
Jana Henryka Dabrowskiego 28
70-100 Stettin
Polen

Till överst på sidan